Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livehelderziende.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende MB%20Rhais
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op livehelderziende.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Je zag het weer helemaal. Je heb me moed gegeven om er toch voor te blijven gaan. Je weet mij gerust te stellen en je bent ontzettend lief .




Ervaring van Sara met helderziende MB Rhais   Ervaring van Sara met helderziende MB Rhais   Ervaring van Sara geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Lieve MB Rhais
Ik bel je vaak vooral als ik onzeker ben over een bepaalde situatie en elke keer weer zet je mij met beide benen weer op de grond en geeft mij de rust die ik dan ook zo nodig heb, je noemt me altijd een hypochonder light geval.
ondanks dat het me zo onzeker kan maken, kan ik daar ook om lachen, heel veel rust kan je mij hierin geven.

Dankjewel MBRhais,
je bent een topper.




Ervaring van T.B. met helderziende MB Rhais   Ervaring van T.B. met helderziende MB Rhais   Ervaring van T.B. geplaatst op 27 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Je noemde mij zijn veiligheidsdekentje en ik snap compleet wat je bedoelt. Ik geef je helemaal gelijk, tijd om grenzen aan te geven.




Ervaring van Chantal met helderziende MB Rhais   Ervaring van Chantal met helderziende MB Rhais   Ervaring van Chantal geplaatst op 11 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Zij heeft tot nu toe al jarenlang overal gelijk in gehad.




Ervaring van Wil met helderziende MB Rhais   Ervaring van Wil met helderziende MB Rhais   Ervaring van Wil geplaatst op 1 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Deze dame zit er altijd boenk op. Telkens ik een belangrijke beslissing moet nemen, bel ik haar even op. Een echte aanrader.




Ervaring van L.vd.K met helderziende MB Rhais   Ervaring van L.vd.K met helderziende MB Rhais   Ervaring van L.vd.K geplaatst op 1 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Je voelt goed aan wat er speelt en geen vraag is jou teveel. Je bent vriendelijk, behulpzaam en houdt mensen niet langer op dan nodig. Je bent een hele wijze en zuivere vrouw. Zeer betrokken ook. Weet iemand echt vooruit te helpen. Je ben een fantastische coach. Ik ga het weer op eigen natuurlijke kracht doen. Dankjewel, Rhais. Merci. Blij dat jij hier bent.




Ervaring van Fani met helderziende MB Rhais   Ervaring van Fani met helderziende MB Rhais   Ervaring van Fani geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Wat een stralend begin van een nieuw jaar. Hij had de rozen en de chocolade, mijn dag kan niet meer stuk. Bedankt voor al je steun en wijze raad. Gelukkig 2021 MB.




Ervaring van SOFIE met helderziende MB Rhais   Ervaring van SOFIE met helderziende MB Rhais   Ervaring van SOFIE geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Het is niet altijd even eenvoudig maar dank zij uw steun blijf ik wel volhouden. Het gaat zoals u zei veel beter nu dat ik mijn grenzen aangeef. De oelewappers buiten de deur houden hahaha. Tot sprekens.




Ervaring van Denise G. met helderziende MB Rhais   Ervaring van Denise G. met helderziende MB Rhais   Ervaring van Denise G. geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Zou zonder jou deze zware, tekenende periode niet door zijn gekomen MB. Je deelt mijn lach en mijn traan, woorden schieten te kort. Bedankt en tot horens.




Ervaring van Jantje met helderziende MB Rhais   Ervaring van Jantje met helderziende MB Rhais   Ervaring van Jantje geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Ik kan niet anders zeggen dan dat je een top medium bent. Ik bel je regelmatig en momenteel is dat best vaak je weet van de situatie waarin wij verkeren van mijn schoonmoeders overlijden en nu onlangs mijn schoonvaders overlijden. Ik kan met al mijn vragen bij je terecht ook als het over mezelf gaat, jou is niks vreemd. Jij kan mij weer kalmeren als het over al mijn onzekerheden gaat.
Dank je Rhais.
Je bent een topper.




Ervaring van T.B. met helderziende MB Rhais   Ervaring van T.B. met helderziende MB Rhais   Ervaring van T.B. geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  De eerste keer dat ik bij u terecht kwam vandaag. En ik stond echt versteld, van hoe verbazingwekkend goed je wel bent. Oprecht, duidelijk, intelligent, en een heel aangename stem, om naar te luisteren. Kortom een kanjer.




Ervaring van Waterman met helderziende MB Rhais   Ervaring van Waterman met helderziende MB Rhais   Ervaring van Waterman geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Sympathieke tactvolle dame die een gegeven situatie rationeel analyseert zonder franjes eromheen te winnen. In relationele situaties komt ook nog steeds de vrije wil om de hoek kijken . Zeker "ziet" zij een bepaalde situatie door en door.honderd procent. Bedankt MB Rhais.




Ervaring van CéCé met helderziende MB Rhais   Ervaring van CéCé met helderziende MB Rhais   Ervaring van CéCé geplaatst op 12 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  MB Rhais voelde de situatie zeer goed aan na het bekijken van een foto.
Zeer aangename dame om mee te praten, het heeft me echt deugt gedaan en heb er heel veel aan gehad.
Een dikke aanrader hier op de lijn, zeker de moeite waard om te bellen.
Dank je wel MB Rhais.




Ervaring van Twijfeltje met helderziende MB Rhais   Ervaring van Twijfeltje met helderziende MB Rhais   Ervaring van Twijfeltje geplaatst op 6 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Voel me stukken beter. Wat een eenvoudige uitleg over een ingewikkelde situatie toch niet kan doen. Verhelderend en motiverend. Bedankt hiervoor. U bent een echte aanrader, rechttoe-rechtaan en vooral authentiek. Tot snel.




Ervaring van Stephanie met helderziende MB Rhais   Ervaring van Stephanie met helderziende MB Rhais   Ervaring van Stephanie geplaatst op 19 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Wat een mooi gesprek. We hebben elkaar net gesproken, je wist de situatie zo goed te beschrijven van beide kanten. Ik ga mn oeroude van afstand bewaren en laat jou zeker weten hoe het is gegaan.
Liefs.




Ervaring van S met helderziende MB Rhais   Ervaring van S met helderziende MB Rhais   Ervaring van S geplaatst op 24 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Dank je voor de openheid. Ik voel me al een stuk kalmer en zoals je zei. Het is niet over tot de dikke dame gezongen heeft - moest ik erg om lachen.
Hou je gezond en veilig MB.




Ervaring van Gerda met helderziende MB Rhais   Ervaring van Gerda met helderziende MB Rhais   Ervaring van Gerda geplaatst op 16 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Dankjewel, met een paar zinnen heb je de situatie perfect omschreven. Grappig dat je tot dezelfde conclusie kwam als ik mbt de afstand die ik moet nemen om mezelf te beschermen.




Ervaring van Chantal met helderziende MB Rhais   Ervaring van Chantal met helderziende MB Rhais   Ervaring van Chantal geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  MB wat ben je toch een lieverd, ik bel al vele jaren met jou maar nog elke dag ontzettend blij met jou raad en daad. Ik wens je onwijs fijne feestdagen toe en een gezond 2020 natuurlijk.




Ervaring van Gea met helderziende MB Rhais   Ervaring van Gea met helderziende MB Rhais   Ervaring van Gea geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Lieve mevrouw MB Rhais, hartelijk bedankt voor het gesprek wat mijn man en ik zojuist met u hadden.
Het geeft ons rust in de situatie.
Voor mij bent u 20 sterren waard omdat je een hartje van goud hebt. U werkt 100 procent zuiver en dat siert u.
Fijne dag en heel veel liefs xxx L&A.




Ervaring van anoniem met helderziende MB Rhais   Ervaring van anoniem met helderziende MB Rhais   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Wat ben ik blij dat ik u belde zonder dat ik iets zegde vertelde je mij al wat er mis was DANK U WEL.




Ervaring van Olivia met helderziende MB Rhais   Ervaring van Olivia met helderziende MB Rhais   Ervaring van Olivia geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Ik had u benaderd via mail en schrok van de nauwkeurigheid van uw antwoord. Heel erg helder en ook uitgebreid.
Nogmaals bedankt hiervoor en u hoort me zeker nog.




Ervaring van Marleen vd met helderziende MB Rhais   Ervaring van Marleen vd met helderziende MB Rhais   Ervaring van Marleen vd geplaatst op 25 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  alles klopt wat ze zegt. geen flauwe kul.




Ervaring van V met helderziende MB Rhais   Ervaring van V met helderziende MB Rhais   Ervaring van V geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Duidelijke antwoorden, snel advies. Ik ben meer dan tevreden en zou MB aanraden aan iedereen die eerlijke antwoorden wil.
Liefs, Kaelle.




Ervaring van Kaelle met helderziende MB Rhais   Ervaring van Kaelle met helderziende MB Rhais   Ervaring van Kaelle geplaatst op 4 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Je net weer gesproken en wederom kreeg ik heel erg veel inzichten. Je zat er nog nooit naast MB, dus ik hou je op de hoogte. Bedankt.




Ervaring van Desire met helderziende MB Rhais   Ervaring van Desire met helderziende MB Rhais   Ervaring van Desire geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Bedankt, je inzichten zijn goud waard en ik heb er al heel veel aan gehad. Ik zou MB aanraden aan iedereen die de waarheid zoekt.




Ervaring van lyndy met helderziende MB Rhais   Ervaring van lyndy met helderziende MB Rhais   Ervaring van lyndy geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Ik had al een zeer sterk gevoel toen ik de uitleg las die bij de foto stond van MB Rhais, en dat gevoel werd alleen maar bevestigd toen ik haar belde. Een schat van een dame met een hele sterke energie. Ze toonde me de blinde vlek in mijn leven, en gaf me de nodige tips om mijn leven weer op de rails te krijgen. Fantastische dame, ik kan ze alleen aanbevelen. Ik hoefde geen info te geven, maar toch wist ze zo verbazend veel, wauw. Lieve MB Rhais, hartelijk dank voor jouw mooie consult en lieve woorden. Je bent een topper. Liefs van Karen.




Ervaring van Karen met helderziende MB Rhais   Ervaring van Karen met helderziende MB Rhais   Ervaring van Karen geplaatst op 11 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Humoristische rationele dame die zegt waar het op staat zonder nonsens. Bevestigde dingen zonder op voorhand er wat over te weten. De dame is het waard van gebeld te worden.




Ervaring van Ch met helderziende MB Rhais   Ervaring van Ch met helderziende MB Rhais   Ervaring van Ch geplaatst op 24 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Alles wat je zei is ook uitgekomen. Het water dat je hoorde is een beek die aan de achterkant van mijn werk ligt. Je bent een aanrader voor iedereen. Grtz Sandy.




Ervaring van S.N met helderziende MB Rhais   Ervaring van S.N met helderziende MB Rhais   Ervaring van S.N geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  U zei : voor een man met een hamer is alles een nagel en dat is zo juist. U beschreef alles in detail, waarvoor mijn dank. Ik kan u aanbevelen.




Ervaring van DYDRA met helderziende MB Rhais   Ervaring van DYDRA met helderziende MB Rhais   Ervaring van DYDRA geplaatst op 9 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Ik heb je gemist. In de donkere dagen blijf ik rekenen op jouw duidelijke antwoorden en richtlijnen. Fijne feestdagen.




Ervaring van Dirk met helderziende MB Rhais   Ervaring van Dirk met helderziende MB Rhais   Ervaring van Dirk geplaatst op 26 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Lieverdje, bedankt is niet genoeg weet ik. Maar kan niet goed verwoorden hoe blij ik met je ben. Deze loze woorden dekken de lading niet van hoe blij ik altijd van je wordt. Dus op naar de koffie en White Whale cards legging.




Ervaring van Gea met helderziende MB Rhais   Ervaring van Gea met helderziende MB Rhais   Ervaring van Gea geplaatst op 22 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Ik heb U meerdere keren gesproken en alles klopt als een bus wat u zegt. Ik dank u voor alles en dikke knuffel. A.




Ervaring van Aisha met helderziende MB Rhais   Ervaring van Aisha met helderziende MB Rhais   Ervaring van Aisha geplaatst op 22 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Bedankt, was een heel aangenaam gesprek. Voel me beter. Groetjes Evi.




Ervaring van Evi met helderziende MB Rhais   Ervaring van Evi met helderziende MB Rhais   Ervaring van Evi geplaatst op 11 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Fijn en duidelijk antwoord waar ik mee verder kan.




Ervaring van saskia met helderziende MB Rhais   Ervaring van saskia met helderziende MB Rhais   Ervaring van saskia geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Wat een spraakwaterval is de Mevrouw MB. maar elk woord klinkt vertrouwd en is een passend antwoord op mijn vragen. Ik raad haar zeker aan. Vijf sterren is hier echt niet voldoende.




Ervaring van Mariska met helderziende MB Rhais   Ervaring van Mariska met helderziende MB Rhais   Ervaring van Mariska geplaatst op 6 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Livehelderziende.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Livehelderziende.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livehelderziende.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livehelderziende.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden