Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livehelderziende.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Monique
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op livehelderziende.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique is zo een rustgevende vrouw, voelde me echt goed na het gesprek en zal haar zeker terug bellen.
Heb ook minder spanningen en heb goed geslapen na lange tijd.

Liefs Sharida




Ervaring van Sharida met helderziende Monique   Ervaring van Sharida met helderziende Monique   Ervaring van Sharida geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Ik bel je regelmatig en meestal komt het uit als je een tijdstip geeft wanneer we elkaar fysiek ontmoeten net als deze week. Je had gezegd zaterdag zien jullie elkaar en ja hoor gisteren namiddag hebben we samen doorgebracht. Ik bel je spoedig weer voor het vervolg




Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique is al bijna 2 jaar mijn steun telkens weet ze me weer gerust te stellen als ik weer even het niet meer zie zitten .. ze is zo een luisterend oor maar is zo goed in haar voorspelling .. haar gidsen begeleiden haar zo goed, de tijdsaanduiding is zo juist .. je zei hij gaat je een berichtje sturen vandaag en morgen zijn jullie samen wel het klopte .. ga je nog vaak bellen als ik het even niet meer weet dank u voor alles , je bent een topper




Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hey Monique je zag ons heel vlug elkaar terug zien en dit is ook zo gebeurd. Je had dus terug gelijk, bedankt hiervoor he. Nu op naar het volgende dat je voor me zag. Ik laat het weten hoor




Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique,

Nogmaals dank voor je steun en je voorspellingen de afgelopen weken. Je hebt altijd gelijk gehad. Je bent de beste op deze lijn.

Groet Daisy.




Ervaring van Daisy met helderziende Monique   Ervaring van Daisy met helderziende Monique   Ervaring van Daisy geplaatst op 9 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Ik heb je gisteravond gesproken, ( je kaarten vlogen in het rond) jij gaf aan de 1ste heb je een berichtje en de 2de gaan jullie elkaar zien, nou hij heeft vandaag inderdaad berichtjes gestuurd en hij wil me zien!! Dank je wel Monique!! Je bent een topper




Ervaring van J met helderziende Monique   Ervaring van J met helderziende Monique   Ervaring van J geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique, ik heb vaak een getuigenis geplaatst. Je bent altijd behulpzaam. Alles wat je voorspeld komt uit!! Soms kan het een dagje uitlopen.. but altijd komt het uit! Je had me voorspelt zwanger te zijn and look at me ?! Moet bijna bevallen. Ik spreek je soms dagen achter elkaar en soms effe niet.. maar je bent altijd het beste op deze lijn!! Ik wil je bedanken voor alles.. jou en je gidsen! Groetjes je weet wel!




Ervaring van Kat met helderziende Monique   Ervaring van Kat met helderziende Monique   Ervaring van Kat geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  lieve monique, zeer geliefde paragnost, dank je voor je hulp die je me hebt geschonken. ik bel je nog. groet Hannah




Ervaring van Hannah met helderziende Monique   Ervaring van Hannah met helderziende Monique   Ervaring van Hannah geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Dank je wel voor je uitgebreide consult. Heel benieuwd of ik hem rond 2 november weer ontmoet
Xxx




Ervaring van Ingrid met helderziende Monique   Ervaring van Ingrid met helderziende Monique   Ervaring van Ingrid geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique,
Jou voorspelling is vandaag gewoon uitgekomen! Je bent zo zuiver en je tijdsbepaling klopt gewoon! Super bedankt!!!
Liefs Xx




Ervaring van Anoniem  met helderziende Monique   Ervaring van Anoniem  met helderziende Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Top altijd zo correct in haar voorspelling. Het leuke is dat de tijdsindicatie altijd zo juist is.
Top madam en een geweldige medium echt een aanrader.




Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 28 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Nou je had gezegd jullie zien elkaar donderdag, dit was niet het geval maar wel 2 dagen later hebben we elkaar terug gezien. Dus qua tijd zat je er terug niet veel naast hihi TOP.




Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 17 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Goedeavond. Helaas viel ik net op de laatste vraag weg of hij nog gevoelens voor me had. Het zag er wel positief uit. Zodra er verandering is laat ik het u weten. Liefs amalia .




Ervaring van Amalia met helderziende Monique   Ervaring van Amalia met helderziende Monique   Ervaring van Amalia geplaatst op 11 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Mega Monique,

WOW WOW WOW. SPRAKELOOS.
Vorige week vroeg ik je naar contact met twee personen, los van elkaar. Bij beide zei je dat ze een week later op vrijdag contact met me zouden opnemen, dit leek me wel te bizar om waar te zijn. Maar toch. ongelooflijk maar waar, beide (die niets met elkaar te maken hebben), hebben afgelopen vrijdag contact met me opgenomen. Een week later, precies zoals je zei.

Dank je wel.
Liefs.




Ervaring van .... met helderziende Monique   Ervaring van .... met helderziende Monique   Ervaring van .... geplaatst op 9 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Is telkens zo juist met de voorspellingen dat ze doet . Telkens komt het uit wanneer de ontmoeting zal plaatsvinden is echt top en een enorme steun. Je gaat me nog heel vaak horen.




Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique,
Hij is gekomen exact op de datum die jij voorspeld had.
Hartelijk dank.




Ervaring van P met helderziende Monique   Ervaring van P met helderziende Monique   Ervaring van P geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Mega Monique.

Contact op zaterdag zei je en ja hoor. Weeral had je helemaal gelijk. Hoe doe je het toch.

Heel blij dat ik je mag bellen hiervoor en dat je steeds gelijk hebt.

Veel liefs, je weet wel wie.




Ervaring van .... met helderziende Monique   Ervaring van .... met helderziende Monique   Ervaring van .... geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hey monique je zat weer helemaal goed. de kleine man is bij ons.




Ervaring van J met helderziende Monique   Ervaring van J met helderziende Monique   Ervaring van J geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique,

Je deed het weer. Enkele dagen geleden zag je contact liggen op vandaag, en je hebt weer gelijk. WOW. Benieuwd naar het vervolg.

Dank je wel voor alles.
Liefs .




Ervaring van Me. met helderziende Monique   Ervaring van Me. met helderziende Monique   Ervaring van Me. geplaatst op 16 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hoi Monique ,ik heb je afgelopen Donderdag gesproken over een persoon en je zei dat het contact Zaterdag zou komen.
Het is ook gebeurd zoals je voorspeld hebt,
je tijdsbepaling is heel goed.
Dank je wel lieve Monique Het is uitgekomen,
hij stond echt voor de deur vandaag.
Anoniempje.




Ervaring van Anoniem met helderziende Monique   Ervaring van Anoniem met helderziende Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique was er pal op. Je kreeg een 9 door en jawel, iets na 21h stuurde hij een berichtje. je bent een echte topper.




Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique topper weer een voorspelling uitgekomen nadat je het zei is er een ongelukje gebeurd.




Ervaring van Friesland met helderziende Monique   Ervaring van Friesland met helderziende Monique   Ervaring van Friesland geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Zo echt de spijker op de kop geslagen door jou.




Ervaring van Joukj met helderziende Monique   Ervaring van Joukj met helderziende Monique   Ervaring van Joukj geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hallo Monique alles is uitgekomen zoals je zei, dat hij donderdag zou komen en het uitkomen van relatie.




Ervaring van J Friesland met helderziende Monique   Ervaring van J Friesland met helderziende Monique   Ervaring van J Friesland geplaatst op 21 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hoi Monique, de eerste voorspelling is uitgekomen en wat je tijds bespaling betreft wooow die klopte ook. Zodra de volgende uitkomt laat ik dit terug weten, wat een kanjer ben jij x.




Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 19 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Dag Monique, je zei dat er terug contact zou zijn de 16e april nou je zat er 1 dagje naast hihi was de 15e wat top van jou. Dus hoop dat de andere voorspelling ook uitkomt. Spreek je spoedig weer.




Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 17 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Dank je wel Monique, ik neem je positieve woorden mee en geloof er in.




Ervaring van Priscilla met helderziende Monique   Ervaring van Priscilla met helderziende Monique   Ervaring van Priscilla geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Bedankt Monique, ik weet wat ik wou weten xx. Als het uitkomt breng ik jou op de hoogte hoor x.




Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline met helderziende Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 29 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique, altijd heb jij gelijk. Altijd. Jou gidsen zijn the best. Bel monique en je krijgt echt geen spijt. Dit is al de 5e recensie van mij.




Ervaring van Katje met helderziende Monique   Ervaring van Katje met helderziende Monique   Ervaring van Katje geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique je zat weer eens precies goed met je tijdbepaling. Ongelofelijk.




Ervaring van Jasmijn met helderziende Monique   Ervaring van Jasmijn met helderziende Monique   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 26 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique is een topper.




Ervaring van Kari met helderziende Monique   Ervaring van Kari met helderziende Monique   Ervaring van Kari geplaatst op 11 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hoi Monique

De minuten waren helaas op.
Uw advies over de ademhaling zal ik toepassen indien nodig.
Topmens en aardig zeker ook.

Dank u.
Lieve groetjes.




Ervaring van SS met helderziende Monique   Ervaring van SS met helderziende Monique   Ervaring van SS geplaatst op 14 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  19 december zou hij mij uit zichzelf berichten, zei ze begin december 2021. En ja hoor, spot on. Heel bijzonder en uniek waarop zij tot haar accurate tijdsbepalingen komt. Chapeau.

Een collega.




Ervaring van een collega met helderziende Monique   Ervaring van een collega met helderziende Monique   Ervaring van een collega geplaatst op 24 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique, ik laat het je weten als er een berichtje komt a.s. vrijdag en follow up of er een ontmoeting gaat komen volgende week maandag. Super spannend. Twee jaar niet gezien en gesproken. Je verwoordt het super mooi en zoals het proces is. Liefs, J.




Ervaring van J-anne met helderziende Monique   Ervaring van J-anne met helderziende Monique   Ervaring van J-anne geplaatst op 22 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Na een gesprek vanmorgen voel ik me veel opgeluchter deze Reading was overduidelijk en heb er al vertrouwen in dat het uitkomt . heb me 3 dagen zielig opgesloten en vandaag ben ik een wandeling gaan maken met de hond. Zie een klein lichtje in de duisternis hou je zeker op de hoogte .




Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Livehelderziende.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Livehelderziende.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livehelderziende.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livehelderziende.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden