Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livehelderziende.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Nona-Yo
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op livehelderziende.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Dag lieve Nona-Yo. ik heb je gisteren gesproken en je bent kei raak en ook nog een hele leuke en fijne persoonlijkheid. super top hoe jij alles uitlegt en wat je door krijgt, en zeker een aanwinst voor de lijn. ga zo door lieverd en veel succes. ik raad jou zeker aan. liefs je collega.




Ervaring van je collega met helderziende Nona-Yo   Ervaring van je collega met helderziende Nona-Yo   Ervaring van je collega geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  In 1 woord WAUW. Wist meteen wat er speelde. De situatie klopte zoals Nona Jo aanhaalde. Rustig en vriendelijke vrouw. To the point. Je voelt meteen de connectie. Ze kan de situatie zeer goed aanvoelen en schetsen. Legt goed de kaarten. Zeer goed medium. Een echte aanrader.




Ervaring van Sonja met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Sonja met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Nona-Yo,

Afgelopen zomer 2021 vertelde je mij dat ik meer rust zou krijgen en wat zou afvallen. Ben inmiddels genoeg afgevallen om weer lekker in mijn vel te zitten.

bedankt voor je tijd en lieve woorden.
E.E.




Ervaring van E.E. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van E.E. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Nona-Yo

Je vertelde dat iemand mij zou gaan helpen om mijn huisje op te kanppen. Blijkbaar heb je dat niet meteen gelinkt aan het feid dat het direct zou gebeuren. Ook vertelde je dat het niet veel geld ging kosten, nu komt het het kost mij alleen materiaal kosten en reisksten vergoeding.

Super goed opgemerkt.




Ervaring van E.E. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van E.E. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo,

Je maakt het wel spannend zo, ik zou goed nieuws van de belasting krijgen van de boekhouder. Klopte ook nog ik kreeg erg veel geld terug. Zoals je zei een vergeten post in te vullen.
Heel erg scherp gezien.

vgr E.E.




Ervaring van E.E. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van E.E. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Kort en krachtig was haar uitspraak.

Maak je niet druk je boekhouder moet lachen als je hem om hulp vraagd. Klopte ook nog toen ik mijn angst kenbaar maakte. Je heb inderdaad recht om eenmalig die post af te trekken van je bedrijf. Nona-Jo kon nooit niet weten dat dit mogelijk was. Daarbij vertelde ze ook nog dat ik meer werk zou krijgen hoe dan vroeg ik, dezelfde dag kreeg ik een telefoontje dat ik ergens aan mocht meewerken. Mijn grootste wens ging in vervulling. Helder e duidelijk als ze is maakte nog even tussendoor een opmerking. Bij een belangrijke zaak zou ik de sleutel geven die nodig was iets op te lossen. Net kreeg ik telefoon dat het klopte en de zaak was opgelost. Met klap op de vuurpijl belde de persoon waar ik enorm blij van geworden ben. Diepe respect voor deze lieve en warme vrouw. Liefs E.E.




Ervaring van E.E. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van E.E. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 5 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  soms spreek je iemand die meer kennis van zaken heeft dan de meeste in hun pink. Niemand kon mij lezen Nona-Jo wel.

Buren-ruzie inzicht gegeven. Werk helderheid gegeven plus uitkomst. Vragen over kinderen-jeugdzorg tot in de puntjes voorspelt.

Dat ik rust moest nemen daar had ze wel een punt, genomen en in een betere energie gekomen.

Ze leest met haar ogen, ze voelt met haar gevoel. God Nona-Jo ben je zo dankbaar dat uit al die mediums jij alleen mij kon lezen en veel dingen zijn uitgekomen.

Liefs je trouw vriendin E.E.




Ervaring van E.E. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van E.E. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo .
Ik kan nog steeds niet geloven dat jou voorspelling is uitgekomen. Jou getallenkaart klopte precies.
Hartstikke bedankt.




Ervaring van Ingrid met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Ingrid met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Ingrid geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Een lieve en aangename dame die veel wist te vertellen zonder dat ik zaken had aangegeven. Eerlijk en to the point.




Ervaring van Ruby red met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Ruby red met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Ruby red geplaatst op 10 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo bedankt je bent echt een Topper.
Je voorspelling is uitgekomen. Bedankt voor de positieve en inspirerende woorden en ik weet zeker dat het helemaal goed zal komen.
Groetjes.




Ervaring van Ingrid met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Ingrid met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Ingrid geplaatst op 2 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Topper op de lijn. En ze is ook lief en vriendelijk, fijn om met je te praten. Tot gauw.




Ervaring van Wendy met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Wendy met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Wendy geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Ik heb een zeer leuke en fijn gesprek gehad met Nona-Yo. je voorspelde me dat het gaat goed komen tussen mezelf en mijn vriend. ik wacht vol spanning de uit komst af, je bent zeker meer dan 5 sterren waard en zoals ik beloof bel ik je volgende weekt terug op hoe het contact verlopen is. Je bent super in wat je doet en eerlijk.

Groetjes.




Ervaring van Leyla met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Leyla met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Leyla geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Hoi Nono jo helaas tekort sorry.
wat je tot nu toe vertelde klopt.
Ik houd je op de hoogte.
Dankje wel voor de moeite

liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Daphne met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Daphne geplaatst op 28 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Beste Nona, ik wil je laten weten dat jouw voorspelling is uitgekomen. X.




Ervaring van Des met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Des met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Des geplaatst op 18 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Al meerdere keren met deze top vrouw gesproken. Tot nu toe wat ze gezegd heeft, alles is uitgekomen. Ze is eerlijk, oprecht en straight to the point. Ook fijn als persoon en kan echt alles tegen haar zeggen. Kortom ze is zeker de moeite waard voor een consult.

Heel veel liefs en een warme groet,
Suzanne.




Ervaring van Suzanne met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Suzanne met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Suzanne geplaatst op 12 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Nona Yo, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt raak met alles wat je vertelde. Je bent 5 sterren waard.

Je bent een aanwinst op deze lijn.

Dank.




Ervaring van Nel met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Nel met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Nel geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve, eerlijke vrouw die wat ze voelt onderbouwt met de kaarten. Vertelt rustig, met aangename stem en interageert op een correcte manier. Heb al velen op de lijn gecontacteerd maar Nona-Yo voelt onmiskenbaar oprecht en begaan aan. Daarom ook dat ik gewoon de behoefte voel om dit even te laten weten, wat ik anders eigenlijk nooit doe. Haar begaanheid voel je van haar afstralen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij dit met volle overtuiging doet. Ik kan alleen maar hopen dat zij op deze lijn aanwezig blijft want mij zal ze zeker nog terug horen. Daarom van mijnentwege een hele oprechte dankjewel. W.




Ervaring van W. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van W. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van W. geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve nona-yo

We hebben gisteren laat nog een heel fijn gesprek gehad. Ik vind jou heel erg goed en oprecht. Ik vind het fijn dat ik even alles van me af heb kunnen praten. Bedankt voor alles wat je hebt gezien ik heb er heel veel vertrouwen in.

Bedankt.
Meisje van de bulldog.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Anoniem met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Ik heb je gesproken ivm vermist huisdier. je had gelijk. de dag dat ik je belde kwam hij terug, je zei ook vandaag is hij terug en klopte ook. Hierbij de beloofde recensie. Dankjewel.




Ervaring van Stella met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Stella met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Stella geplaatst op 5 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Zonder informatie wist Nona-Yo mij van alles te vertellen en het klopte helemaal, was er sprakeloos van. Een lieve en integere vrouw zeker de moeite waard om te bellen.




Ervaring van I met helderziende Nona-Yo   Ervaring van I met helderziende Nona-Yo   Ervaring van I geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Beste Nona-Yo, ik vind je echt heel erg goed. Je voelt dingen goed aan, en kunt het goed uitleggen. En dat ook nog eens snel. Mijn complimenten. Bel je zeker een keer terug. Voor mij ben je absoluut een aanrader.

Dankjewel. Groetjes, Karin x.




Ervaring van Karin met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Karin met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Karin geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Dankjewel. Hele goede reading.

Liefs v.




Ervaring van V met helderziende Nona-Yo   Ervaring van V met helderziende Nona-Yo   Ervaring van V geplaatst op 28 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Nona-Yo dank je wel voor je spontaniteit.
Je kunt heel goed invoelen en het klopt helemaal wat je me verteld.
Wauw wauw wauw zo'n gevoel heb ik bij je.
Zonder zelf iets te zeggen wist je heel goed waarover het ging daarvoor een dikke pluim.
Zeker tevreden Leeuwtje.




Ervaring van Leeuwtje met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Leeuwtje met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 24 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Hoi Nona-yo

Ik heb jou net gesproken en was je zei klopte helemaal. Ik ben wel blij met het vooruitzicht dat er terug een beter contact komt.
Nona-yo is een heel fijne vrouw met een rustige en zachte stem. Ik bel jou zeker nog. Grtjs.




Ervaring van rita met helderziende Nona-Yo   Ervaring van rita met helderziende Nona-Yo   Ervaring van rita geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Ik heb haar juist gebeld, ze is geweldig goed in het aanvoelen van een persoon, ik moest bijna niets zeggen. Wat zij allemaal verteld klopt volledig in lijn huidige toestand. Dus bij deze wil ik jullie aanraden om haar eens te bellen, ze is de moeite waard. Groetjes Nadine.




Ervaring van Nadine met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Nadine met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Nadine geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Wat een prettige reading heb ik van haar gehad. Wist alles wat er speelde te benoemen en gaf een duidelijk beeld van de situatie. Ik ga je zeker weer eens bellen. Bedankt.




Ervaring van Ikke met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Ikke met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Ikke geplaatst op 21 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Livehelderziende.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Livehelderziende.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livehelderziende.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livehelderziende.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden