Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livehelderziende.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Yuorah
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op livehelderziende.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Hoi Yuorah,jij geeft mij zoveel rust ben zo blij met jou,hoop ook echt zoals jij voorspeld dat ik snel iets zal horen,en dat het allemaal zo gaat gebeuren zoals jij zege,hoop het echt en geloof het ook dat onze toekomst on straks toe gaat lachen en wij EINDELIJK dat geluk krijgen wat wij allebei zo verdienen.
Je bent echt een schat.
Liefs ANJA,en bel je snel.xx.




Ervaring van Anja met helderziende Yuorah   Ervaring van Anja met helderziende Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 29 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Geweldig is ze. Zo lief, ook luistert ze naar je en zegt dingen die kloppen.




Ervaring van Jeannette met helderziende Yuorah   Ervaring van Jeannette met helderziende Yuorah   Ervaring van Jeannette geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Lieve Yuorah,je hebt mij weer zo gerust gesteld. ben zo blij dat ik jou gebeld heb heeft mij echt heel goed gedaan,hoop zo dat het allemaal uitkomt dan zou ik je zo dank baar zijn.heel veel liefs en bel je snel.xx Anja.




Ervaring van Anja met helderziende Yuorah   Ervaring van Anja met helderziende Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Je hebt mij zo een goed gevoel gegegeven,ik zat er zo door heen ik voel dat je mij de rust hebt gegeven dankjewel ik heb mijn gesprek van vandaag zo fijn ervaren. Ik moet het doorzetten. Zoals je het al zei Karma zal komen. ik ga je zeker nog bellen super bedankt.liefs Z.




Ervaring van Z. met helderziende Yuorah   Ervaring van Z. met helderziende Yuorah   Ervaring van Z. geplaatst op 7 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Bedankt lieve yourah om er altijd te zijn voor mij. Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Yuorah   Ervaring van Rita met helderziende Yuorah   Ervaring van Rita geplaatst op 1 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Dank u Yuorah voor alles na lang wachten (voor mij toch :-) ) is je voorspelling eindelijk uitgekomen. toen ik mijn hoop kwijt was trok je me er altijd door. dank u voor alles xxx.




Ervaring van jiska met helderziende Yuorah   Ervaring van jiska met helderziende Yuorah   Ervaring van jiska geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Lieve Yuorah, wat een prachtig mens ben jij. Ik heb 100% in jouw woorden geloofd. En terecht helemaal juist, je bent top. Ik dank je uit mijn Hart om als enige lichtpuntje me de kracht en vertrouwen te helpen vinden. Merci, Anneke.




Ervaring van Anneke met helderziende Yuorah   Ervaring van Anneke met helderziende Yuorah   Ervaring van Anneke geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Heel lief van je dat je me weer het vertrouwen in hem hebt gegeven. Ik laat je weten hoe het verder verloopt. En dan kan ik je raad weer zeer goed gebruiken.




Ervaring van emi met helderziende Yuorah   Ervaring van emi met helderziende Yuorah   Ervaring van emi geplaatst op 6 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Heel fijne begripvolle dame.
Luistert met aandacht en begrip.
Ze zij dingen die ze nt kon eeten en stelde mij gerust dat alles goed komt en mijn droom in vervulling zal gaan. Weet niet hoe maar heb er vertrouwen in.




Ervaring van Alexander met helderziende Yuorah   Ervaring van Alexander met helderziende Yuorah   Ervaring van Alexander geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Hoi Yuorah, je had gelijk. Ik geloofde er niet meer in na zoveel weken, jij zei Deze Week gebeurt er wat. Uit het niets hoor ik ineens wat. Thankx.




Ervaring van A met helderziende Yuorah   Ervaring van A met helderziende Yuorah   Ervaring van A geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Dank je wel voor je advies en gesprek. Liefs T.




Ervaring van Thia met helderziende Yuorah   Ervaring van Thia met helderziende Yuorah   Ervaring van Thia geplaatst op 29 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Bedankt Yuorah voor je eerlijke en toch wel hoopvolle voorspelling. Fingers crossed. Je hebt me terug de moed gegeven om door te gaan. Zoals je zei karma is a. Groetjes Ineke x.




Ervaring van Ineke met helderziende Yuorah   Ervaring van Ineke met helderziende Yuorah   Ervaring van Ineke geplaatst op 27 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Yuorah haar voorspellingen zijn al voor een deel uitgekomen. Ze is altijd rustig en zegt heel snel waar het op staat. een Topper van formaat.




Ervaring van Nina met helderziende Yuorah   Ervaring van Nina met helderziende Yuorah   Ervaring van Nina geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Dank u Yuorah voor al jouw steun en altijd de leuke babbel. Ik hoop dat je voorspelling snel mag uitkomen. xx.




Ervaring van jiska met helderziende Yuorah   Ervaring van jiska met helderziende Yuorah   Ervaring van jiska geplaatst op 12 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Zeer positief gesprek gehad maar accu van telefoon was leeg waardoor verbinding is weggevallen. ik ga zeker eens terug bellen.




Ervaring van Sabrina met helderziende Yuorah   Ervaring van Sabrina met helderziende Yuorah   Ervaring van Sabrina geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Lieve Yuorah, ik heb je een week geleden gebeld. Omdat ik heel erg omhoog zat. Had zeker nodig en je zei dat ik het voor elkaar zou krijgen binnen een week. Hing nog lachend op met bid voor me want ik had er een hard hoofd in. Nou, je gebeden voor mij zijn verhoord want het is gelukt. Zou het je laten weten. Bij deze. Groetjes en bedankt.




Ervaring van Ruth met helderziende Yuorah   Ervaring van Ruth met helderziende Yuorah   Ervaring van Ruth geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Top medium. Rake voorspellingen zat er twee keer op. Nu hopelijk de voorspelling ivm onze wens ook raak. Dankjewel.




Ervaring van F. met helderziende Yuorah   Ervaring van F. met helderziende Yuorah   Ervaring van F. geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Helemaal top. Hoort absoluut bij de top van deze site en is altijd in gesprek. Spreek je al een jaar en je hebt er nog nooit naast gezeten. Ook houd je mensen niet onnodig lang aan de lijn. I just love u.




Ervaring van ana met helderziende Yuorah   Ervaring van ana met helderziende Yuorah   Ervaring van ana geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Dank u wel Yuorah voor het mooie consult. ik bel u spoedig terug om nog eens te kijken hoe het is verlopen.


warme groet,
Piet.




Ervaring van Piet met helderziende Yuorah   Ervaring van Piet met helderziende Yuorah   Ervaring van Piet geplaatst op 31 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Lieve meid

Bedankt voor alles. Je bent heel rustgevend en hebt het altijd bij het rechte eind. Dikke knuffel van je vaste klant.




Ervaring van Anoniem met helderziende Yuorah   Ervaring van Anoniem met helderziende Yuorah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Heel rustgevend persoon. heb vragen voor gelegd en we gaan zien volgende week wat eruit gaat komen .
dankjewel nogmaals.




Ervaring van Sabine met helderziende Yuorah   Ervaring van Sabine met helderziende Yuorah   Ervaring van Sabine geplaatst op 22 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Hoi Yuorah. Je voorspelling is uitgekomen. Dacht dat het onmogelijk was dat we elkaar zouden zien voor de feestdagen. Maar is toch gelukt zoals je zonder aarzelen al voorspelde.




Ervaring van Anoniem met helderziende Yuorah   Ervaring van Anoniem met helderziende Yuorah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Lieve Yuroah

Wat was het fijn om jou te hebben gesproken, je had alles goed gezegd, en de positieve en negatieve kanten belicht over mijn werk, jouw raad geeft me heel veel goede moed, en ik kom zeker weer hier bij jou terug als ik je weer nodig hebt.
hartelijk bedankt , tot hoors.

groetjes.




Ervaring van Floor met helderziende Yuorah   Ervaring van Floor met helderziende Yuorah   Ervaring van Floor geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Lieve Y,


jij bent een wondermedium, zeker een aanrader.

bel je terug als ik in het land ben.
Sophie.




Ervaring van Sophie met helderziende Yuorah   Ervaring van Sophie met helderziende Yuorah   Ervaring van Sophie geplaatst op 25 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Een echte aanrader.voelde erg zuiver aan.
Dank hiervoor.

tot de volgende keer.Jasmijn.




Ervaring van Jasmijn met helderziende Yuorah   Ervaring van Jasmijn met helderziende Yuorah   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 21 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Wauw Yuorah. Ik heb je nu 2 keer gebeld en telkens was het echt raak. een echt toppertje dus .Tot hoors.




Ervaring van Joske met helderziende Yuorah   Ervaring van Joske met helderziende Yuorah   Ervaring van Joske geplaatst op 11 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Lieve Y,
Dank je wel dat jij er altijd weer voor mij bent .
jij hebt het waar gemaakt .
Mvg Bernadette.




Ervaring van Bernadette met helderziende Yuorah   Ervaring van Bernadette met helderziende Yuorah   Ervaring van Bernadette geplaatst op 28 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Yourah is een top. zij is een super lieve vrouw die u met raad en daad bij staat. zij is lief en wat ze verteld helpt mij enorm .




Ervaring van Rita met helderziende Yuorah   Ervaring van Rita met helderziende Yuorah   Ervaring van Rita geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Hey Yourah ,
Bedankt alvast voor het geduld en de steun die Je mij geeft . anders zou ik het niet redden .
Je geeft me raad en ik moet erin blijven geloven .bedankt . jij bent super . Rita.




Ervaring van Yourah met helderziende Yuorah   Ervaring van Yourah met helderziende Yuorah   Ervaring van Yourah geplaatst op 8 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Yuorah, dank voor je lieve woorden en het vertrouwen die je geeft. Ik ga je snel bellen als er verandering komt. Liefs van mij X.




Ervaring van Anoniem met helderziende Yuorah   Ervaring van Anoniem met helderziende Yuorah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Een heeeel grote knuffel naar Yuorah. Alles is gegaan zoals zij het al weken zegt. Zelfs de timing klopte. Ben overgelukkig. M.




Ervaring van M met helderziende Yuorah   Ervaring van M met helderziende Yuorah   Ervaring van M geplaatst op 29 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Dag Yuorah . Je hoort echt wel bij de top.je weet veel en voelt alles goed aan. Astrid.




Ervaring van Astrid met helderziende Yuorah   Ervaring van Astrid met helderziende Yuorah   Ervaring van Astrid geplaatst op 25 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Super dank voor uw reading. U bent kei goed. Ik was in de goede richting blijkbaar. Dank u voor uw fijne woorden en oprechte gaves. U heeft mij enorm geholpen en ik kijk uit naar uw voorspellingen. Top reading en u bent zeker een aanrader. Dank.




Ervaring van San met helderziende Yuorah   Ervaring van San met helderziende Yuorah   Ervaring van San geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  heel goed. Doe zo verder. Topmedium.




Ervaring van Louis met helderziende Yuorah   Ervaring van Louis met helderziende Yuorah   Ervaring van Louis geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Supergoed is Yuorah en ze ziet alles zo helder. Ik ben heel blij met haar consults. Je bent echt een toppertje.




Ervaring van Anja met helderziende Yuorah   Ervaring van Anja met helderziende Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Livehelderziende.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Livehelderziende.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livehelderziende.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livehelderziende.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden