Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livehelderziende.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op livehelderziende.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Goed medium, het was weer een fijn gesprek. Leuke vrouw om mee te praten en het nog goed aangevoeld ook. Dank voor je eerlijkheid en oprechtheid Miranda




Ervaring van Miranda met helderziende Olga   Ervaring van Miranda met helderziende Olga   Ervaring van Miranda geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Werkelijk waar prachtig wat Sharida kan, ze geeft zoveel inzichten en duidelijkheid.
Fijne stem om naar te luisteren, zeer tevreden over medium Sharida.

Vol lof en een warme groet, F




Ervaring van Fran met helderziende Sharida   Ervaring van Fran met helderziende Sharida   Ervaring van Fran geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roma-Tari
  Ervaring met helderziende Roma-Tari
  Wat een steun ben je voor mij, Roma!
In deze zo moeilijke periode ben je mijn leidraad en houvast zodat ik me staande kan houden.
Duidelijk, zuiver, eerlijk, en heldere inzichten mag je aan me doorgeven: zooo waardevol!!

M.




Ervaring van Marina met helderziende Roma-Tari   Ervaring van Marina met helderziende Roma-Tari   Ervaring van Marina geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Lieve Morgane, U bent echt een topper ! Geen zweverige verhaaltjes uit de losse pols, U legt steeds de kaarten, vlug en zonder poespas.ik geloof in u. Al heel veel uitgekomen ! Merci daarvoor ! Tot straks nog eens.




Ervaring van JOSE met helderziende Morgane   Ervaring van JOSE met helderziende Morgane   Ervaring van JOSE geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Arwen-Imara
  Ervaring met helderziende Arwen-Imara
  Arwen je bent een topper.

M.




Ervaring van Marina met helderziende Arwen-Imara   Ervaring van Marina met helderziende Arwen-Imara   Ervaring van Marina geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen-Imara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali het is zo fijn om met je te praten,
je zit altijd goed met je voorspellingen. Je ziet dingen heel ver vooruit. Ik kon het niet geloven en toch kwam het uit. Ben erg onder de indruk van jou gave.




Ervaring van Ria met helderziende Gazali   Ervaring van Ria met helderziende Gazali   Ervaring van Ria geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Dankjewel voor deze les, was erg leerzaam. Ik viel weer weg en het lukte niet meer terug te bellen. Ik ben mooi weggekomen, weet ik nu. Tot de volgende keer!




Ervaring van Over een oude zeur met helderziende Sid   Ervaring van Over een oude zeur met helderziende Sid   Ervaring van Over een oude zeur geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeanette
  Ervaring met helderziende Jeanette
  Super bijzondere vrouw en inzichten gekregen! Mind blowing!




Ervaring van L met helderziende Jeanette   Ervaring van L met helderziende Jeanette   Ervaring van L geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Wat een fijne man ben je toch om mee te praten. Ik heb soms even een duidelijke en directe aanpak nodig waardoor dingen pas doordringen. Je zei vorige keer dat ik mezelf nederig op moest stellen richting instanties en dat heeft positief effect gehad. De communicatie is verbeterd en ik voel mezelf weer zekerder en minder angstig voor het onbekende. Heel fijn dat je mij geholpen hebt om mij hiervan te doordringen. Dank je! Liefs mij




Ervaring van Mar met helderziende Beau   Ervaring van Mar met helderziende Beau   Ervaring van Mar geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Antwan
  Ervaring met helderziende Antwan
  Hoi antwan
Wel we hebben juist en leuk gesprek gehad en ik laat het u weten dat ik het vol gehouden hebt !
Tot volgend jaar
Grt Rita




Ervaring van Rita met helderziende Antwan   Ervaring van Rita met helderziende Antwan   Ervaring van Rita geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sorella
  Ervaring met helderziende Sorella
  Zeer goed in haar consult top sorella




Ervaring van Anouck met helderziende Sorella   Ervaring van Anouck met helderziende Sorella   Ervaring van Anouck geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga het was super je weer gesproken te hebben. Het is best moeilijk om je soms te bereiken, daar je best vaak in gesprek bent. Maar het wachten is zeker de moeite waard. Je hebt mijn dagje weer eens super gemaakt. Liefs M




Ervaring van Merlijn met helderziende Olga   Ervaring van Merlijn met helderziende Olga   Ervaring van Merlijn geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marian
  Ervaring met helderziende Marian
  Bij deze wil ik paragnoste Marian ontzettend bedanken. Deze vrouw kan precies vertellen wat er gaande is. Super! xx C




Ervaring van Clair met helderziende Marian   Ervaring van Clair met helderziende Marian   Ervaring van Clair geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Stientje je bent een toppertje van formaat. Meer dan vijf sterren.
Alles komt uit wat jij voorspelt.
Nogmaals dankjewel xxxx van Mir




Ervaring van Mirjam met helderziende Stientje   Ervaring van Mirjam met helderziende Stientje   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johannes
  Ervaring met helderziende Johannes
  Hoi Johannes, ik heb je gisterenavond gesproken. Je verwoord de voorspellingen op een prettig manier. Wat je aangaf qua werk was al een gedeelte uit gekomen. Alleen nog wachten op de liefde, maar dat komt ook goed. Volgens je kaarten heb ik het geluk op mij liggen. Hoop echt dat het allemaal uitkomt. Je bent een echte aanrader, bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Maria met helderziende Johannes   Ervaring van Maria met helderziende Johannes   Ervaring van Maria geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Lieve, lieve Sid, ik heb je daarnet aan de lijn gehad. Een woord heb ik voor jou wauw. Jij bent zo correct, lief en hoopgevend . ONGELOFELIJK.
Ik ga je heel zeker nog contacteren, want dit was voor mij een TOP consult. Duizend maal dank xxx.




Ervaring van Tess met helderziende Sid   Ervaring van Tess met helderziende Sid   Ervaring van Tess geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Han
  Ervaring met helderziende Han
  Han dank voor het fijne en heldere gesprek, we vielen helaas uit de lucht. Hoop dat het uit gaat komen en er weer wat meer plezier in het werk komt.




Ervaring van Anne met helderziende Han   Ervaring van Anne met helderziende Han   Ervaring van Anne geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erkan
  Ervaring met helderziende Erkan
  Erkan is echt een van de allerbeste op deze lijn my favoo number 1 laatste tijden vaak gebeld, vandaag 1,5u gesproken hahah! omdat ik teleurgesteld was en erkan wist mij weer gerust te stellen met juiste info die ook nog eens kloppen en waar zijn! Verteld alles goed in details en sommige dingen zijn ook al uitgekomen echt een topper ben je
Zoek je een Betrouwbaar Medium die geen sprookjes verteld maar waarheid een een luisterend oor! Dan moet je erkan zeker bellen spijt zul je zeker niet krijgen!
Cansin!
xx
A




Ervaring van AS met helderziende Erkan   Ervaring van AS met helderziende Erkan   Ervaring van AS geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Merlijn
  Ervaring met helderziende Merlijn
  Hallo marlijn
Heb u 2x gebeld omdat het verhaal nog niet te einde was.
Maar humor hebt u zeker !! En zeer duidelijk in u antwoorden en uitspraken wat ik het liefste heb.
Gr Rita




Ervaring van Rita met helderziende Merlijn   Ervaring van Rita met helderziende Merlijn   Ervaring van Rita geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieve lieve Daisy,
Ik voel mij altijd gehoord bij je, je reikt mij ontzettend veel dingen aan en daar voor ben ik je dankbaar.
Ook mag ik af en toe voor jou invoelen, wat later wat ik in je verhalen hoor ook uit zijn gekomen.
Dat geeft voor mij ook meer zelfvertrouwen, nogmaals mijn dank.
Laatste keer dat ik je aan de lijn had, had je zelf ook erg moeilijk. Hartverscheurend en ik wilde je op dat moment zon dikke knuffel geven. ( in gedachten deed ik dat) je bent lief en rustig als persoon en dat vind ik zelf erg prettig.
Lieve daisy je bent voor mij een topper op de lijn.
Ga zo door. Liefs Anneke




Ervaring van Anneke  met helderziende Daisy   Ervaring van Anneke  met helderziende Daisy   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Merlijn
  Ervaring met helderziende Merlijn
  Bedankt voor het mooie gesprek. Alles klopte. Nu kan ik de gebeurtenissen van afgelopen tijd, een plekje geven. En kan beginnen met verwerking en de adviezen gaan volgen voor de verwerking. Liefde overwint boosheid en onrecht, zoals u gezegd heeft.




Ervaring van Zulaika met helderziende Merlijn   Ervaring van Zulaika met helderziende Merlijn   Ervaring van Zulaika geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mayela
  Ervaring met helderziende Mayela
  Dank voor het leuke gesprek. Mijn minuten waren op. :)




Ervaring van X met helderziende Mayela   Ervaring van X met helderziende Mayela   Ervaring van X geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Zij is een paragnost die ik zeker nog eens ga terug bellen, beantwoord vele vragen zonder dat ik het moet vragen.
Ik raad haar zeker aan anderen aan. Liefs J




Ervaring van Josephine met helderziende Caroline   Ervaring van Josephine met helderziende Caroline   Ervaring van Josephine geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Laila, fijn je gesproken te hebben.
Je hebt me ontzettend goed geholpen en zoveel is nu duidelijk voor mij. Je voelde het zo juist aan dat ik nu zekerheid heb.
Mensen Laila is een aanrader.
Top




Ervaring van Nancy  met helderziende Laila   Ervaring van Nancy  met helderziende Laila   Ervaring van Nancy geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Merlijn
  Ervaring met helderziende Merlijn
  Dank Merlijn! Ons gesprek heeft me zojuist veel kracht gegeven. Wordt vervolgd!




Ervaring van Zusanne  met helderziende Merlijn   Ervaring van Zusanne  met helderziende Merlijn   Ervaring van Zusanne geplaatst op 6 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Han
  Ervaring met helderziende Han
  Formidabel! Zonder veel informatie wist je direct heel treffend en gedetailleerd te zeggen wat er speelt in de relatie met mijn lieve borderliner vriendin. Je zoomde ook op mij in, net zo treffend. Wat je niet kon weten zei je wel allemaal. Speciaal! Ik ga je zeker vaker bellen. Dank je Han en veel geluk gewenst.




Ervaring van EE met helderziende Han   Ervaring van EE met helderziende Han   Ervaring van EE geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Merlijn
  Ervaring met helderziende Merlijn
  Zeer goed en zuiver consult.
Geeft adviezen mee waar je wat mee kan.
Duidelijk en komt snel tot de kern
5 sterren waard.
Gr A




Ervaring van A met helderziende Merlijn   Ervaring van A met helderziende Merlijn   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kali
  Ervaring met helderziende Kali
  Zeer vriendelijke vrouw die zeer goed kan aanvoelen en die naar de kern gaat. Aanraden.




Ervaring van Roos met helderziende Kali   Ervaring van Roos met helderziende Kali   Ervaring van Roos geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Kali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mina
  Ervaring met helderziende Mina
  Dank je wel Mina, voor je enorme steun en je voorspellingen die uit zijn gekomen.




Ervaring van Ano met helderziende Mina   Ervaring van Ano met helderziende Mina   Ervaring van Ano geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patries
  Ervaring met helderziende Patries
  Patries heeft mij wederom ontzettend geholpen in haar voorspellingen maar ook dmv reiki kan zij energie sturen waar ik ontzettend veel aan heb en gehad heb.
Elke keer komen haar voorspellingen uit.
Geen vraag is te gek.
Invoelen op personen kan zij als de beste waardoor er veel duidelijkheid komt .
Patries je bent een bijzondere vrouw met heel veel verschillende gaves .
Mijn reddende Engel die ik iedereen gun .




Ervaring van H met helderziende Patries   Ervaring van H met helderziende Patries   Ervaring van H geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Zeer goede uitleg, gevoelsmatig. Gaf het mij meteen een goed gevoel. En nu kijken wat er gaat gebeuren ben zeer benieuwd. Maar lobke is een zeer goed paragnoste.




Ervaring van Jennifer  met helderziende Lobke   Ervaring van Jennifer  met helderziende Lobke   Ervaring van Jennifer geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga, je bent een zeer lief en oprechte vrouw en je inzichten zijn zeer correct . Je bent echt super.




Ervaring van Madelein met helderziende Olga   Ervaring van Madelein met helderziende Olga   Ervaring van Madelein geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Samantha
  Ervaring met helderziende Samantha
  Samantha is zo goed, 100 Procent een aanrader. Alles wat ze in de kaarten zag is uitgekomen.

Ik hoop je in het nieuwe jaar weer te kunnen bellen. Veel liefs




Ervaring van Lieselot met helderziende Samantha   Ervaring van Lieselot met helderziende Samantha   Ervaring van Lieselot geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bo
  Ervaring met helderziende Bo
  Lieve Bo, wat ben jij goed. Tijdje terug heb ik een vervelende situatie op het werk gehad. Jij hebt vanaf het 1ste moment aangegeven dat deze persoon niet meer zou terugkomen. Afgelopen week kreeg ik dus inderdaad te horen dat hij niet meer terug zou komen op het werk, maar ook dat er nog een leuk staartje aan zou komen bij hem. Dat is momenteel nog bezig.




Ervaring van Saskia met helderziende Bo   Ervaring van Saskia met helderziende Bo   Ervaring van Saskia geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Lieve Morgane, pracht mens, dank voor je zeer positieve reading gisteren. Heel mooi vooruitzicht voor mij. Veel ophelderingen die je zag, ik heb er vertrouwen in. In vele opzichten heb je mij goede voorspellingen gegeven waar ik ook verbaasd over was. je bent een topper. Dank je wel Morgane.




Ervaring van Tess met helderziende Morgane   Ervaring van Tess met helderziende Morgane   Ervaring van Tess geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Livehelderziende.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Livehelderziende.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livehelderziende.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livehelderziende.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden