Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livehelderziende.net


  Live hulplijn met live helderzienden
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live helderzienden. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van helderzienden.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live helderzienden Daghoroscoop  Stier door live helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door live helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door live helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door live helderzienden Daghoroscoop  Maagd door live helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door live helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door live helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door live helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door live helderzienden Daghoroscoop  Waterman door live helderzienden Daghoroscoop  Vissen door live helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op livehelderziende.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Wauw. Ik zei alleen mijn geboorte datum en in detail kwam de status met degene waar ik verliefd op ben naar boven. Zonder dat ik er uberhaupt een vraag over stelde. Heel bijzonder.




Ervaring van Merel met helderziende Gunter   Ervaring van Merel met helderziende Gunter   Ervaring van Merel geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Dankjewel. Echt Top en nu afwachten. Gr A.




Ervaring van Angela met helderziende Leandra   Ervaring van Angela met helderziende Leandra   Ervaring van Angela geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Wauw. in 1 woord fantastisch. Zonder veel text en uitleg kon je de situatie schetsen.




Ervaring van N met helderziende Tabitha   Ervaring van N met helderziende Tabitha   Ervaring van N geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Snel en gedetailleerd consult. Ik hang de vlag uit als de stunt gebeurd.
Bedankt Tess.




Ervaring van Gaby met helderziende Tess   Ervaring van Gaby met helderziende Tess   Ervaring van Gaby geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Serena4gen
  Ervaring met helderziende Serena4gen
  Heel zuiver zonder iets te vertellen alles juist, nu hopen dat waarvoor ik belde uit gaat komen, Ik laat het je weten.
Liefs linda.




Ervaring van Linda met helderziende Serena4gen   Ervaring van Linda met helderziende Serena4gen   Ervaring van Linda geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  1 woord Wauwiee.




Ervaring van Angela met helderziende Sabine   Ervaring van Angela met helderziende Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  Sabine is zeker een aanwinst op de lijn en behoort inmiddels tot mijn top 3. Eerlijk, recht voor zn raap en blijft bij haar standpunt. Iets wat ik erg waardeer omdat ik vaak in mijn emotie zit op dat moment en later het kwartje valt die mij bevestigt dat ze gelijk had. Ook blij dat ze de kleinste details opnoemt die mss voor een ander irrelevant is maar voor mij een erg belangrijk om ook te weten. Daarom altijd een feest om met Sabine te bellen. Ga zo door en hoop dat je een blijvertje bent op deze toplijn. Gr en tot gauw Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Sabine   Ervaring van Rita met helderziende Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Lieve man om mee te praten, voelt goed aan en is geduldig. Zachte stem en zijn voorspellingen zijn juist.




Ervaring van Sel met helderziende John   Ervaring van Sel met helderziende John   Ervaring van Sel geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Positief dankjewel Tess. Hou jou op de hoogte. Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Tess   Ervaring van Angela met helderziende Tess   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Een toppertje. Ik laat het je weten.
Dankjewel .




Ervaring van Linda met helderziende Bonny   Ervaring van Linda met helderziende Bonny   Ervaring van Linda geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Antonia
  Ervaring met helderziende Antonia
  Na Antonia gesproken te hebben kreeg ik een ontzettende huilbui, eindelijk dat luchtte op. Ik zat zo vast in mijn verdriet, eindelijk iemand die mij kon helpen. Ik heb mijn pijn en verdriet een plekje kunnen geven en mijn vastgelopen leven weer oppakken. Dank je wel Antonia, ik kan weer door.




Ervaring van Ineke met helderziende Antonia   Ervaring van Ineke met helderziende Antonia   Ervaring van Ineke geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Wat een vriendelijke man die je gelijk geruststelt met wat je ook zit. Beide keren zijn zijn voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van wendy met helderziende Sid   Ervaring van wendy met helderziende Sid   Ervaring van wendy geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Heel lieve en straffe madam in haar voorspellingen. Ik bel haar geregeld en altijd staat ze me geduldig te woord en geeft me bevestiging en inzichten.




Ervaring van Hey Meissie met helderziende Cassandra   Ervaring van Hey Meissie met helderziende Cassandra   Ervaring van Hey Meissie geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Xandra
  Ervaring met helderziende Xandra
  Xandra is goed met tijd en geeft snelle antwoorden. Aanrader.




Ervaring van Sel met helderziende Xandra   Ervaring van Sel met helderziende Xandra   Ervaring van Sel geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erika
  Ervaring met helderziende Erika
  Heel goed medium, komen veel dingen uit ik zou binnen de maand uitbetaald krijgen van verzekering en na een week gebeurde het, hopelijk komt het ook goed met de rest zoals je gezegd hebt afwachten nu, je verdiend een dikke ster.




Ervaring van Sonia met helderziende Erika   Ervaring van Sonia met helderziende Erika   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Super gesprek gehad
Dank je wel .




Ervaring van Linda met helderziende Beau   Ervaring van Linda met helderziende Beau   Ervaring van Linda geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Zoya, je bent de beste. Je hebt mij kunnen kalmeren, met uw wijsheid en uw hulp. Dank je wel Zoya, we horen elkaar nog. Liefs Sabine.




Ervaring van Sabine met helderziende Zoya   Ervaring van Sabine met helderziende Zoya   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Helaas werd de verbinding verbroken. Kan haast niet geloven dat wat je zei echt klopte. Je bent echt verschrikkelijk goed. Ik ga je bellen om het gesprek af te maken.

Gr.linda.




Ervaring van Linda met helderziende Petrus   Ervaring van Linda met helderziende Petrus   Ervaring van Linda geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shiloh
  Ervaring met helderziende Shiloh
  Lieve Shiloh,
Geweldig lief ben je en met humor.
Zo open en eerlijk en direct.
Je 1e voorspelling over mijn appartement is al uitgekomen.
Als de rest ook uit komt, heb je min of meer mijn leven gered.
Fantastisch ben je.
Ik bel je snel weer voor vervolg stappen.
Liefs xxx.




Ervaring van Angel met helderziende Shiloh   Ervaring van Angel met helderziende Shiloh   Ervaring van Angel geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Lieve mevrouw MB Rhais, hartelijk bedankt voor het gesprek wat mijn man en ik zojuist met u hadden.
Het geeft ons rust in de situatie.
Voor mij bent u 20 sterren waard omdat je een hartje van goud hebt. U werkt 100 procent zuiver en dat siert u.
Fijne dag en heel veel liefs xxx L&A.




Ervaring van anoniem met helderziende MB Rhais   Ervaring van anoniem met helderziende MB Rhais   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Woorden schieten mij tekort. Wat een topper meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van Vanessa met helderziende Gazali   Ervaring van Vanessa met helderziende Gazali   Ervaring van Vanessa geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alex
  Ervaring met helderziende Alex
  Hallo Medium Alex, je voorspelde dat ik in november een baan zou krijgen bij een transportbedrijf.
Ik wou je even laten weten, dat dit is uitgekomen.

Vriendelijke groet Henk.




Ervaring van Henk met helderziende Alex   Ervaring van Henk met helderziende Alex   Ervaring van Henk geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Beste Petrus. Bij deze wil ik ook getuigen dat je zeer zeker je vak verstaat. In een woord, indrukwekkend. Ik belde je gisteren voor een "update" omdat ik al zo lang worstel met onverwerkt verdriet. De antwoorden die je mij gaf, alsof je in zijn hoofd keek en het klopte ook met hetgeen ik je op dat moment nog niet had verteld. Ik heb vannacht goed geslapen na lange tijd, heb minder lichamelijke pijn dus bij deze Petrus, mijn dank en vanaf nu mijn vaste medium (ook) Ik bel je binnenkort weer voor een "update" Groet Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Petrus   Ervaring van Rita met helderziende Petrus   Ervaring van Rita geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Beste Vitta, Je bent een lieve vrouw om mee te praten .je hebt mij dingen verteld van mijn dochter, goede raad gegeven , je zei rake dingen.
Bedankt voor je gesprek met mij.




Ervaring van Inge met helderziende Vitta   Ervaring van Inge met helderziende Vitta   Ervaring van Inge geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Beste Desteny, ik ben blij je weer gesproken te hebben. Je voorspellingen komen altijd uit. In het verleden heb ik je vaker gesproken en je had altijd gelijk.
Je bent een topper. Bedankt en tot de volgende keer.




Ervaring van Len met helderziende Desteny   Ervaring van Len met helderziende Desteny   Ervaring van Len geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Lieve vrouw, geeft geduldig antwoord op alle vragen. Vond het zo lief dat ze op het laatste moment toch even voor mij ging kijken. Kon u net niet bedanken.




Ervaring van S met helderziende Karine   Ervaring van S met helderziende Karine   Ervaring van S geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stephanie
  Ervaring met helderziende Stephanie
  Wat ben jij goeeeed. Een aanrader van formaat.
.




Ervaring van Lydia met helderziende Stephanie   Ervaring van Lydia met helderziende Stephanie   Ervaring van Lydia geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne-Fleur
  Ervaring met helderziende Anne-Fleur
  Dankjewel voor uw Reading was Top.




Ervaring van A met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van A met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van A geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Beste Desteny, Fijn dat je terug bent. Mooie reading gehad . Indrukwekkend dat je direct doorkreeg wat die slechte persoon rondom mij allemaal veroorzaakt had. Ben heel blij te horen dat er nu een oplossing komt desondanks het allemaal nu nog wat onduidelijk is. Groeten, T.




Ervaring van Thierry met helderziende Desteny   Ervaring van Thierry met helderziende Desteny   Ervaring van Thierry geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rashieda
  Ervaring met helderziende Rashieda
  Lieve Rashieda,
Heel veel dank voor het fijne gesprek dat
ik gisteren met je had.
Hartelijke groeten van Marianne.




Ervaring van Marianne met helderziende Rashieda   Ervaring van Marianne met helderziende Rashieda   Ervaring van Marianne geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Esterella,
Heel even dacht ik dat u er helemaal naast zat.
Maar daar u bleef zeggen over die man, kon ik pas alles plaatsen. Heb geen woorden om te zeggen hoe goed u bent.
Bedankt voor alles. U bent echt goed en zo lieve dame. Liefs L.L.




Ervaring van L.L. met helderziende Esterella   Ervaring van L.L. met helderziende Esterella   Ervaring van L.L. geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Wat een lieve dame met zo'n lieve stem. Tineke, je zag het helemaal zoals het is. Hopelijk komt alles binnenkort uit, eentje is al uitgekomen. Niet voor niets dat Tineke altijd bezet is. Ze is meer dan haar sterren waard.




Ervaring van Anoniem met helderziende Tineke   Ervaring van Anoniem met helderziende Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shania
  Ervaring met helderziende Shania
  Zeer toffe dame . aan de hand van een foto en een naam wist ze me direct alles te vertellen , zonder dat ik ook maar 1 woord zei, het was alsof ik haar al Jaren kende , terwijl ik haar voor de eerst aan de lijn had ,een echt aanrader ,zeker zijn geld waard .




Ervaring van An met helderziende Shania   Ervaring van An met helderziende Shania   Ervaring van An geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Lieve Cristelle ik wil je bedanken voor al je warme woorden en steun in al die tijd die ik je al spreek. door je wijze raad en je lieve stem hebben me al door zware periodes geholpen en ook je voorspellingen die uitkomen. je ziet het allemaal echt zuiver dank je Marie.




Ervaring van Marie met helderziende Christelle   Ervaring van Marie met helderziende Christelle   Ervaring van Marie geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Super lieve dame , ze voelde de dingen meteen aan zoals ze waren , toppie , dank je wel Desteny.




Ervaring van An met helderziende Desteny   Ervaring van An met helderziende Desteny   Ervaring van An geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Livehelderziende.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Livehelderziende.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livehelderziende.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livehelderziende.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden